vineri, 30 septembrie 2011

Nokia este una dintre companiile mincinoase

Cristian Grigoraşi, liderul ND Braşov: Nokia este una dintre comapaniile mincinoase care a profitat de bunăvoinţa noastră, să le arătăm că nu suntem sclavii lor

După ce Nokia şi-a închis fabrica de la Jucu, judeţul Cluj, şi o mulţime de oameni au rămas fără locuri de muncă, liderul Noii Drepte Braşov, Cristian Grigoraşi a iniţiat o campanie inedită de protest împotriva comapniei multinaţionale.
Cristian Grigoraşi şi-a pierdut şi el locul de muncă în urmă cu un an datorită decizilor managementului celor de la Nokia. „Poate sunt subiectiv dar ca şi fost director de reprezentanţă Nokia mă simt lezat a doua oară. Prima oară când au fost închise magazinele Nokia şi acum a doua oară când Nokia dovedeşte încă o dată neseriozitate. Sunt conştient că Nokia este în declin dar nu din cauza noastră ci din cauza managmentului defectuos, managment care ne afectează şi ne jigneşte şi mă consider îndreptăţit să reacţionez“ a declarat acesta pentru ziarul Adevărul.
Liderul Noii Drepte Braşov a mai menţionat că a fost dat afară chiar înainte de Crăciun “Anul trecut chiar înainte de Crăciun am fost anunţat că se închide reprezentanţa din Braşov, am rămas cu soţia fără serviciu, în chirie, cu un copil de patru ani. S-au purtat cu noi ca şi cu ultimi necalificaţi şi acum au să ne mai remunereze cu aproximativ 30 milioane lei vechi şi eu şi soţia lucram la ei, deci sunt consternat de ceea ce se va întâmpla cu cei care lucrează la Jucu”.
Acesta a simţit că trebuie să ia atitudine împotriva Nokia, aşa că a ales un mod inedit să protesteze. A creat un eveniment pe facebook, unde îi îndeamnă pe toţi românii să arunce cel puţin un dispozitiv Nokia la gunoi. “Nokia este una dintre comapaniile mincinoase care a profitat de bunăvoinţa noastră, să le arătăm că nu suntem sclavii lor” a scris Cristian Grigoraşi pe facebook.
„Din câte ştiu în Finlanda anual este un concurs,  Nokia invită finlandezii să arunce cât mai departe cu telefonul vechi şi cine aruncă cel mai tare primeşte un model nou. În România vreau să aruncăm un dispozitiv Nokia, telefon sau accesoriu, fără să ascultăm de Nokia, ci de raţiune. Nu mai suntem în vremea sclavagismului, e clar că românii trebuie să aibă şi ei demnitatea lor“ a mai declarat preşedintele ND Braşov pentru Adevărul.
Acţiunea de protest va avea loc pe data de 28 noiembrie, iar mai multe persoane şi-au anunţat deja participarea.
Sursa: Blog ND

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu