vineri, 30 august 2013

Calvarul existentei noastre

Detectivi
Pe primul loc in meseriile cele mai ocupationale din  America, este meseria de detectiv particular.
Am vazut multe emnisiuni cand asigurarile sociale, pun pe urmele bolnavilor inchipuiti care  beneficiaza de pensii de boala grase detectivi. S-au vazut cum au aruncat in portbagajul masinilor carjele dupa ce au ajuns la  parcare si sprinteni s-au urcat veseli in masina ca, i-au mai pacalit odata. Dar cand a venit nota de plata cu returnarea sumelor primite nejustificat, plata detectivilor care i-au demascat plus puscarie, le-a pierit veselia pe multi ani. In Romania cei care sunt declarati orbi conduc masina cu precizia pe care o poate face, numai un perfect vazator.
Cat de castigat ar fi bugetul statului la noi in Romania, cu aceste servicii facute de detectivii particulari si multi tineri si-ar gasi o munca pe placul lor  si nu ar mai fi someri sau marginalizati de societate!Tineretea si inteligenta lor ar fi fructificate la maximum. Stiu ca sunt detectivi particulari dar, prea putin  pentru intetesul finantelor. Nu este suficient sa mearga dupa vre-o cocota care isi insala barbatul, amantul. Asta nu aduce venit semnificativ bugetului statului, caci curve sunt prea putine si mai ales barbati care sa plateasca pentru a descoperi daca au fost sau nu incornorati.
Atacul asupra Siriei.
O vorba veche spune ca :"noi nu ne putem caca de foame si amenintam pe altii cu bataia ".
Ni se potriveste manusa aceste  cuvinte acum. Asa este, suntem intr-o situatie imposibila din cauza coruptiei, nu avem bani de mancare si ne infoiem ca vrem sa dam sirienilor o lectie. Dar noi cand ne vom invata lectia ?
Adevarul din  spusele unei romance stabilite in Siria.
Acea doamna spunea ca acum acolo este casa ei si ducea un  trai decent inainte de amenintarile SUA cu tutarii lor. Vad ca Parlamentul Angliei se opune atacarii Siriei.
Dar la spusele ca sa parareasca Siria pentru a se intoarce in Romania a spus:  tot mor, decat sa mor de foame in Romania, mai bine sa mor aici impuscata. Vedeti unde a dus politica lui Betivache ? Sa traiasca numai el cu camarila lui bine, chiar foarte bine daca nu excelent, pentru multe secole si multe generatii de acum incolo !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu