duminică, 29 decembrie 2013

Realitatile vietii cotidiene


Plavanul mincinos spune ca blocul care a sarit in aer din vina cui ? are rezistenta nestirbita. Cand se vede cu ochiul liber ca nu este asa. Cum poti sa mergi daca ai picioarele betege !!!!
Vrea sa  dea rasol ca sa nu plateasca si oamenii sa fie intr-un pericol iminent ! Rusine !!!!
Nu-mi pot explica cum de sunt oameni care il prefera chiar ca Presedintele Romaniei. Poate daca ar avea  restrictii !!!!
In alta ordine de idei vad cum la fiecare emisiune tv. de dezbatere economica  invitatii din platou si cei din ministere  sunt intrebati  intr-un  mod imperativ, care este cresterea gigacaloriei si cu cat creste intretinerea.  Asta este o executie publica asupra populatiei si asa  pauperizata pana la cea mai de jos existenta.
Si spre satisfactia pipitelor care hodorogesc intr-una li se spun ca de 5 , de 10 ori sau chiar acum se spun e ca pe dec. creste cu 30 % si in ian. cu 60 %.
Poate nu ar spune  nimeni aceste enormitati dar, ca sa fie interesanti si sa dea satisfactie moderatoarelor, arunca sume uriase  pentru o pensie medie.
Cand se termina cu sabotajul vietii romanilor facute de aceste mitraliere vorbitoare, cu  creierul cat al furnicii?
Adevarul este ca aceste  mimatoare  in ale inteligentei, sunt cu mintea atatica si la tv. trebuiesc oameni care au cat de cat cultura si experienta. Aceste creaturi jalnice  fac  cel mai rau oamenilior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu