vineri, 28 februarie 2014

Ciorna Romania sat fara caini

Vad cu manie caci si tiganii vor la guvernare. Asa ne trebuie ca acum ii invitam din nou pe dusmanii nostrii ancestrali ungurii,  la guvernare. Sa-si puna steagul lor care are culori nedemne pentru un  drapel pus langa al nostru, frumos.
Ce sa ne mai miram ca steagul romanesc este calcat in picioare si chiar la  intrecerile sportive. Din experienta spun ca,  nu este nimic de neimaginat daca si o persoana care vine in lipsa ta ia steagul si-l arunca la gunoi.  Ce poate fi mai marsav decat acest neam blestemat. Te scoate din familie te scoate din  tara ta, isi bate joc de tot ce ai facut tu si inaintasii tai. Impreuna  pun presiune pe neamul tau sa devina degenerati si sa ajunga slugile lor pentru prosteritatea individiala si colectiva a neamului lor. Trebuie sa luam taurul de coarne caci, ati vazut ce s-a intamplat si nu s-a terminat inca in  Ucraina si Crimeea.
Numai prin atitudinea  ungurilor dispretuitoare si de stapani fata de romani si chiar la nivel individual de familie arata ca nu merita sa traiasca pe aceste meleaguri. Cine nu i se supune devine dusman de moarte si  rupe si legaturile de sange  mai ales cand dau de tolomaci  deveniti jeguri demni de mila.
Dau tonul calcarii in  picioare odata cu drapelul si a demnittii romanesti si macanca la rahat de nu se mai opreste la radio-sant impreuna cu  barfitoarele de profesie.
Neaga totul si prin asta isi semneaza sentinta caci  fura totu, devalizeaza totul si apoi spuin ca  nu au bani si nu mai te recunosc. Vin din Transilvania in regat sa cucereasca totul prin obraznicie fara limite
Ma indigneaza atuitudinea de molai prosti, buni doar de furat fara nici un efort a conducerii tarii si a barbatilor care ar putea sa puna stavila acestor excese, nu sa de a toata viata si munca lor pe mana acestor bestemati si blestemate.
Vede, in jurul tarii, ca  oamenii se  misca, nu mai stau cu mainile in  san si noi cu prostalaii nostrii avem ocazia  ca sa ne fie faramitata tara si sa continuam aceasta atitudine de slugarnicie fata de un guri si tigani. Acum si tiganii vor ministere. Bravos natiune, halal sa-ti fie !!!  Asa ne trebuie caci, am depasit termenul de a pune mana pe toroipan ca sa le dam  pe spinare pana s-ar duce de unde au venit din steperle pustii ale Asiei.
Au in sange apucaturi de salbatici  si nu se vor schimba in veci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu