vineri, 28 februarie 2014

Nula la nula


Blestemul neamului romanesc. Asa precum dupa cazatura de pe cal Henric al VIII-lea si-a rupt piciorul, tibia s-a vindecat dar o farama de os a ramas in muschi, facea mereu infectie, spargea si curgea puroiul, piciorul se dezumfla, regele se linistea un timp apoi, se relua totul de la inceput. De ce, pentru ca nu era scoasa tatana care relua ciclul infectiei. Si de aici i s-a tras moartea de septicemie.
Mi-a venit in minte acest exemplu, pentru a  face o paralela cu soarta poporului nostru.
Daca nu scoatem miezul raului din tara, coruptia,  lipsa milei si a compasiunii fata de poporul roman, va duce in continuare la astfel de rabufniri in care nu se  merge mai departe, se scoate numai raul de moment superficial adica puroiul si cauza ramane mai departe sa ne macine pana la anihilarea neamului romanesc de parca nu a existat si  ramanerea pe aceste meleaguri, a unei satre de romani tiganizati.
Invatam ceva de aici ? Probabil nimic si vom  duce mai departe acest blestem al neamului nostru pana se va indura cineva si va pune capat acestui mecanism, savarsind un sacrilegiu. Un sacrilegiu de condamnat numit eutanasierea romanilor prin mijloace divergente.
 Barem nu ne plictisim.  Fiecare actiune a guvernantilor, dupa 5 minute este anulata.
Tot felul de nulitati ne apar pe sticla,  inlocuind alte nulitati.
Nula la nula  0-0
Dovleac  sec raspunde cu lejeritate la intrebarile  reporterilor de ce se va pune o carpa, fara nici o importanta nici pentru noi nici pentru altii, decat de a face  romanilor in necaz, acest Malai mare spune ca asa este si in  UE.
De ce se dau exemple de acesti bicisnici  lucruri care ne vor durea, in loc sa spuna de ce nu avem si noi salarii si pensii ca in  UE ?
De ce coruptia este in Romania cea mai mare din Europa ?
De ce vin la conducerea tarii valuri, valuri de lupi turbati, mai flamanzi ca precedentii ? Asta sa ne raspunda si nu sa dea raspunsuri de atoatestiutor ca si Confucius 2, in mizerie ?
Nu avem ce invata nici de la el, nici de la  turma lor de porci fara nici o doctrina politica , care mananca totul  si apoi grohaie ca sa ne dea a intelege ca ei stiu totul si noi nimic, doar sa rabdam. Poate invatam ceva din aceasta revolutie din  Ucraina si Crimeea.Sa vedem ce repede se  imparte tara.  Popoarele vor dreptate si nu mai vor sa fie subjugate fara rost si fara nici un fel de  beneficiu !!! Dar acum este doar inceputul, sfarsitul il vom afla dupa ce apele se vor aseza, dar cu mari sacrificii umane.
Important este ca  guvernantii nostrii sunt fericiti si isi impart jucariile ca la o gradinita de oligofreni:)) Ferice de noi, asa popor, asa conducatori. Avem nevoie de un Oliver Cromwell actual si nationalist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu