sâmbătă, 31 mai 2014

De ce sunt romanii impotenti cand vine vorba despre revolte si revolutii chiar daca restul lumii da in clocot?!! De ce ne-au facut altii toate revolutiile?!!

Repet ca il inteleg pe d-l Niegel Farage, PRESEDINTELE UKIP !. Il invit sa stea cu mine  vecin cu tiganii si tiganizatii o luna, dar pleaca dupa o ora. (Nu am stiut cand m-am mutat cum 12 ani:((()

Stiu ca nu este adevarat in totalitate ca, a fi vecin cu romanii este  riscant si de aceea de neacceptat.
Dar  acolo lumea este civilizata pentru ca noi romanii, am tinut aici pavaza hotarelor de sute si sute de ani, tocmai pentru a fi feriti ei, de barbaria popoarelor migratoare, unguri si tigani.
Englezii acum in loc sa ne multumeasca, fac pe fandositii si totul la noi romanii,  le pute. Dar aici mizeria in care colcaim noi si datorita pudibonderiei. nu vrem sa suparam pe occidentali ca, suntem imuni la democratie, suportam cu infatuare toata acest amalgam de  scursori precum tiganii, ungurii si romanii tiganizati. Romanii tiganizati sunt MAI RAI CA TIGANII. TIGANII SUNT TIGANI SI NOI II ACCEPTAM ASA CUM SUNT, FARA VRE-O INCERCARE DE CIVILIZARE.
Va aduceti aminte ca si inainte de 1989, in Romania Libera chiar si in ziarele locale la Mica Publicitate, se scria: cumpar apartament fara tigani in bloc. Ce credeti ca aceia erau nebuni, erau rasisti? De ce nu se opunea PCR  unor astfel de anunturi rasiste? PENTRU CA ERAU PERFECT ADEVARATE, ASA CUM AU RAMAS PANA ACUM SI PANA PESTE MII DE ANI, CAND SE VA TERMINA PAMANTUL SI CU ACESTE GHIONOAIE . Si atunci era pericolul sa se spuna de tarile europene civilizate, papionate, incaltati cu ciocate,  ca suntem rasisti si nu iubim tiganii.Acum le-a venit si lor milioane de  tigani si fac pe  scortosii si le pute si platesc sa nu ii mai vada o perioada trimitandu-i acasa,  pentru ca in zilele urmatoare sa-i imbratiseze perfid cu drag ca, pe discriminati de cei rai, romanii care si ei la randul lor i-a ocrotit ca pe sfintele moaste. Facerea de bine este.... de mama!Sa nu munceasca, sa fie lasati sa fure, sa nu fie invinovatiti niciodata pentru nimic, nici pentru infractiuni grave. Daca ii iubesc atat de mult si dau dovada de domocratie exacerbata pana la grotesc, le daruim tiganii pentru 3 mii de ani si sa-i cocolosasca si sa-ii  puna in  cort la satra langa copii lor, sa le devina robi :))).
DAR ROMANII TIGANIZATI  SUNT  O NOUA SPECIE APARUTA DUPA 1989, cand aceste lepre ale romanilor au inteles in prostia lor ca, pentru tigani bate vantul in pupa si astfel lor li se va lua apararea, lor li se va da dreptate, asa ca romanii care au un cat de mic post, de la cat de mica conducere, se fac frunza de brusture de la  curul tiganilor si gata incep sa dea in romani.La fel au inteles si  politistii, care pentru a nu-si mai bate capul cu tiganii, indreptatiti in orice infractionalitate fata de romani, ii lasa sa faca ce vor, pe principiul ca intre romanii tiganizati si tigani nu este nici o deosebire si isi spun:"lasa-i sa se omoare intre ei".
Stiu ca POLITIA ARE  TREBURI SERIOASE CU INFRACTIONALITATI MARI, DAR ORICE INFRACTIONALITATE MARE INCEPE CU O INFRANCTIONALITATE MICA, NESANCTIONATA SI LASATA SA SE DEZVOLTE PANA PLEZNESTE.
Nu este timp pentru Politie sa se aplece  asupra unui mic "deranj" FACUT  PRIN VOINTA DE TIGANI SAU UNGURI, CU COADA DE TOPOR A ROMANIZATILOR FRICOSI.
Scarba imi este de lasitate, nu de neputinta. Mai ales de cei care se caca pe haina statului haina militara, dupa care au trait o viata  imbelsugata, o pensionare lipsita de griji, cu pensii grase si cu cate 2 apartamente luate pe daiboj, fara nici o rusine. Si mai fac pe grandomanii ca, au fost  ofiteri sau subofiteri in armata. Burtosii acestia sunt de condamnat caci despre ei se spunea ca, sunt mana dreapta a politistilor in caz de razmelita. Mana dreapta !!!
Aici ploiestenii au fost un grup unit, curajos, numai sa ne amintim baricada facuta de ei la 1821  la Bar. Bucuresti aici la 2 metri, impotriva eteristilor(care l-au ucis pe Tudor Vladimirescu). Ploiestiul a fost un oras cosmopolit si acum a ajuns un oras tiganesc, nu datorita lor ci, datorita noua.
Cand in vara anului 1980, a venit verisoara mea cu familia la mine de la Piatra Neamt, a spus: Valeuuuu cati tigani sunt aici, de nu am vazut in viata mea si apoi, ca nu mai vine de frica lor si nu a mai venit !!!
Dar era o femeie care vazuse multe, fusese asistenta la Spital Judetean PN !!!
Ploiestenii au iesit cu mainile si piepturile goale sa-si apere orasul  si libertatea de eteristi in 1821, dar dovada de opozitie prin declararea Republicii de la Ploiesti din 20 aug.1870, condusa de capitanul Candiano Popescu, prin care nu recunostea regalitatea?
In clasele primare la scoala eram invatati sa fim patrioti, sa ne iubim tara si orasul. Mereu ni se predau  pasaje din istoria chiar recenta a orasului, cu toate personalitatile lui ! IN PLIN STALINISM!!!
Ce am ajuns  ? Brusturele de sters la cur al tiganilor.
Nu stiu daca am sa pot sa gasesc astfel de pasaje, evidentiate de eroismul al romanilor de la Ploiesti.
Eteria
In ciuda bunei lor intenţii de a lupta pentru eliberarea Greciei, conduita eteriştilor faţă de poporul român a fost cu totul negativă. Împrejurarea se explică prin aceea că acţiunea eteristă din Principate a fost condusă de fanarioţi sau de slujitori ai regimului fanariot printre care Alexandru Ipsilanti, Mihai Şuţu, Iacovachi Rizo Nerulos, Iordache Olimpiotul, Sava Fochianos, A. Pini, C. Samurcaş, etc. Practic, într-un anumit sens , revolutia şi mişcarea eteristă au determinat două din implicaţiile care fuseseră întrevăzute în planurile strategice iniţiale: intervenţia Rusiei şi internaţionalizarea problemelor greacă şi română. Acţiunea lui Ipsilanti în Principate, în dezacord cu planurile iniţiale ale Eteriei, a servit doar interesele revoluţiei greceşti prejudiciind grav pe cele ale românilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu