luni, 17 noiembrie 2014

Acum sunt multe de facut, pentru ca rezultatul alegerilor prezidentiale, confera legitimitatea pentru lupta ce va urma.


Foto:Interventia fortelor de ordine de la Torino impotriva romanilor care VOIAU SA-SI EXERCITE DREPTUL DE A VOTA, CONFORM CONSTITUTIEI ROMANIEI.

Am fost foarte suparata cand am scris ultimul articol. Nu vedeam nici un fel de imbunatatire a situatiei si nici o iesire din clestele PSD, prin impunerea Idiotului nostru national, vazut de toata lumea ca, isi pierduse busola si spunea tot timpul eu am dat, eu am luat, eu voi face si drege.
 Mai ales promisiunile desantate fara nici o acoperire financiara, pentru toate  micile grupuri care, nu au facut nimic pentru tara dar, care voiau sa fie recompensate darnic de acest imbecil.
Am ramas uimita de generozitatea de a da unei categori sociale care, se stabilise ca va fi compensata financiar esalonat pana in 2020 acum in acest sfarsit de an, cu peste 5 miliarde de lei adica, peste un miliard de euro.
Pierduse legatura cu pamantul caci, nu avea de gand sa taie din furturile  acolitilor sai, care il impingeau inainte.
Acest comportament execrabil bazat in primul rand pe autosificienta, insolenta si de trimis providential, catalizat prin nemultumirea generala, dupa tratamentul nemilos aplicat celor din diaspora, care au facut un efort imens pentru, a veni de la sute de km la sectiile de votare si stand in ploaie si frig  peste 10 ore, a constituit  fitilul aprins in constiinta fiecarui roman din tara, sau de peste hotare.
Speram ca s-a mai scurtat coada cohortei de  nemernici  corupti care, s-a instalat de 25 de ani in Romania si nu se vedea nici o posibilitate de a scapa de ea.
 Acum sunt multe de facut, pentru ca rezultatul alegerilor prezidentiale,  confera legitimitatea pentru lupta ce va urma.
Nu trebuie sa  depunem armele, acum este cel mai  bine pentru a rupe  coloana vertebrala a acestei hidre comuniste, numita PSD si acolitii lor uniti la simtirea mirosului de hoit al neamului romanesc.
Trebuie sa ne ascutim simturile si  sub aprobarea noului Presedinte care, nu este prins inca in caracatita coruptiei, sa  dam lovitura hotaratoare  canaliilor care ne-au saracit, umilit si injosit, luandu-ne demnitatea la care aveam dreptul.
Pentru a  descatusa ghearele de reptila  preistorica de pe trupul tarii si al romanilor, trebuie sa   nu abandonam lupta pana la victoria finala chiar, daca lupta va fi de lunga durata.
Numai asa vom  descuraja pe viitor sa se mai infiltreze in sufletele celor milosi, care  i-au ingaduit tocmai pentru a le da o sansa de indreptare. Chiar daca ne purtam frumos tot degeaba. Sunt ca tiganii. Acestia nu stiu decat de puterea otelului sau de iuteala glontului.
Asa cum au fost ei nemilosi si au intors privirea de la noi cu scarba, tot asa trebuie sa procedam si noi dar,  sa scobim din trupul tarii aceste creaturi care, au instaurat metastaza si in inimile noastre.
Spun asta pentru ca toate actiunile lor, au dus numai la intoarcerea romanilor cu peste 100 de ani in urma si  vestejirea sperantei ca, ne vom intoarce cu incredere in viitor.
Nu meritam aceasta  dispretuire din partea lor,  celor carora le-am dat totul.
Am dat totul si am fost rasplatiti cu scarba,  pecetluita cu un scuipat gretos.
Acum daca vom  sti cum sa gestionam situatia si sa  impunem o noua atitudine, nediscretionara fata de  mafia instalata dupa 1989, vom avea la sfarsit parte de izbanda.
Nu trebuie sa dam cu piciorul sansei care, s-a ivit nesperat si sa consideram un nou inceput, trimis de la  cel de sus, adica de la Dumnezeu.
 Sa nu dam cu piciorul sansei noastre si sa continuam ce am inceput, ca pe un dar ceresc si cu incredere in  biruinta noastra, sa pornim pentru a ne construi viitorul cu curaj.
Nu am inteles atitudinea celor care tineau cu dintii de Primul Idiot numai pentru ca "basistii" au facut si au dres. Eu am criticat cel mai violent aceasta  derobare, fata de interesele poporului roman.
Dar pentru asta nu se putea sa ducem in carca acest produs expirat inainte de termen, Dovleac Sec care si-o luase in cap impreuna cu camarila lui ucigatoare.
Vedem si acum atitudinea lui de a nu  demisiona, de parca ar merge dupa el si camalila lui !!!!:))))
Nu este constient ca acest refuz nu contituie decat, o bomba cu ceas neantarziata?Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu