duminică, 30 august 2015

Sa privim adevarul in fata

Vad acum la tv.o dezbatere, in legatura cu romanul nostru rapit in Burkina Faso. Se discuta ca  gruparea terorista care l-a rapit, nu vrea neaparat rascumparare, ca se poate trata  un membru de-al lor  grav bolnav.:)))
Ma fac sa rad!  TOATE GRUPARILE MAI MICI TERORISTE, SUNT SUBALTERNELE ISIS, CATRE CARE PERIODIC FAC DECLARATII DE SUPUSENIE.
ISIS face apel  de multe ori pe zi la donatii.
Ce sa trateze pe cine, cand ei decapiteaza handicapatii care nu se pot recupera?
Sefii lor sunt foarte bolnavi dar, se trateaza de medicii lor bine pregatiti.
Luptatorii lor umbla in picioarele goale si in zdrente pe campul de lupta si tot acolo dorm.
 La Serviciul Social, primaria lor,  activitatile se fac mai mult prin voluntariat.
Daca ar renunta la rascumparare de ce l-au mai rapit ????
Parerea mea este sa se negocieze ca, pe ascuns sa li se dea banii. Banii sunt sangele luptei lor, nu  tratarea bolnavilor care ii incurca si asa pentru ca sunt bolnavi. Parca domnii care discutau erau mai cu picioarele pe pamant. Romanului nostru ii doresc tot binele din lume si sunt sigura ca pana la aparitia acestui videoclip nu s-a interesat nimeni de o iesire din acest clenci. Numai eu mai intrebam din cand in cand ce mai face romanul nostru rapit?
Ce spune Presedintele stiam si eu, ca este prizonier si asteapta si el o izbavire din banii furati de  groparii Romaniei.
Nu mai visati frumos, acolo sunt oameni duri si luptatorii nu se tin cu vata medicinala si spirt, ci cu mancare, haine, incaltaminte si armament.
Sa fim seriosi si sa nu riscam viata acelui nefericit plecat sa-si imbunatateasca viata, nu sa si-o piarda.
Nu uitati ISIS face apel la donatii de foarte multe ori pe zi. Cum sa dea cu piciorul la planul care si l-au propus de stringenta nevoie. Nu vede toata lumea ca au foame de bani, facand apel pe internet la donatii ???? Nu-i dau banii afara!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu