sâmbătă, 11 februarie 2017

Sa nu pierdem trenul si de data asta, ca de fiecare data cand am fost chemati la apel.

Frica de Putin, jihadisti si refugiati schimba Europa de Est: Cortinele de Fier care se inalta acum

Vad ca in acest moment  mersul lumii este diametral opus mersului cuminte, de perpetuare a comunismului neabandonat in Romania in 1989, prin democratia originala impusa de Ion Iliescu.
Chiar daca  vrem noi sa fim de fatada cuminti si cu unghiile curate, nu mai tine ! Suntem dati la o parte ca inapoiati, retrograzi si noua  conceptie mondiala este spre nationalism, spre a ne apara interesele noastre si nu ale altora.
Trebuie sa intelegem noul drum pe care merge omenirea si in primul rand Europa.
Politica democratiei cu capul spart si rupt in chiur, a apus. S-a vazut falimentul enuntat, sa omogenizam pe toti, tiganii sa se pupe cu lorzii, infractorii cu pagubitii. Nu mai tine, acest gen de politica, va fi dus la indeplinire in urmatorul mileniu dar, noi traim acum sub o suta de ani(in cel mai fericit caz) si nu putem sa asteptam. Poate nu va ajunge nici o VIATA DE OM PENTRU, A  CALIBRA MACAR DIRECTIA IN CARE SA MERGEM. Profitorii tuturor regimurilor si popoarelor,  au sarit etape si acum ni s-au urcat in cap si ne fac caca cu spor.
Acum este al 13-lea ceas in a pune piciorul in prag, cutitul la brau asa cum zicea Oliver Cromwel(lord protector), sa tinem praful de pusca la loc uscat si palosul ascutit tot timpul. Numai asa ne vom apara daca nu cucerirea noastra, macar temperarea  actiunilor infractionale vijelioase venite de la cei care au fost tot timpul lipitori si capuse pe trupul nostru. Chiar daca mie mi se blocheaza comunicarea, cu partidele de dreapta nationaliste si cu cei pe care i-am preluat de la hotii calculatoarelor mele, ocrotiti si colaboratori cu politia, nu inseamna ca evolutia societatilor va ramane pe loc.
Drumul a fost trasat cu jeturi de foc si cale de intoarcere nu mai este. Este important ca noi romanii sa fim cat mai repede conectati, la mersul si evolutia lumii, sa intelegem ca noi nu trebuie sa mai pierdem si acest tren care s-a pus in miscare si noi romanii cu Romania, stam inca pe loc ne gandim sau poate dormim in opinci.
Sa fim activi, puternici si sa ne gandim la Ioana D"Arc, care ne da lectii valabile si dupa 600 de ani.
Vedeti ca si in Franta campania electorala facuta de FNF are ca stindard Ioana D"Arc.
"Daca nu acum atunci cand? Daca nu noi atunci cine"?
Sa fim atenti la evolutia evenimentelor si sa ne incadram si noi in cadenta lumii cat mai repede.
Sa fim cuminti in patratica noastra nu mai tine, s-a dus vremea spuselor comunistilor, sa nu ne uitam peste gard la altii !
PS.Vad ca abia acum se pune problema  INFRACTORULUI nr.1 al lumii G.Soros care a speriat mapamondul. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu