luni, 6 martie 2017

Ciorna Trai Niniaca pe banii Babachii


Politia Romana in exercitiul functiunii.

Vad ca  se dubleaza salariile la bugetari inclusiv ai celor,  mai mareti din orasul nostru. Rad ca imi imaginez cum se bucura acesti nemernici care  cheltuiesc banii cetatenilor, pentru distractiile lor personale, inclusiv cele sexuale.
Nesimtirea nu mai are limite si  este ridicata la virtute absoluta a infractorilor legalizati.
Sub  umbrela Politiei Ploiesti, de pe timpul tov. militian, european fara papion, fost sef de Politie Dosaru V. s-a dar semnalul nesimtirii  si ridicarii la rang inalt, a celor fara scrupule si mai ales a vivandierelor batrane care nu trezesc interesul nimanui, nici a celor din linia intai de pe front. Prefera mai bine sa moara la datorie, decat sa priveasca macar la poza lor vestejita si ea. Nu numai ca fac sex in timpul serviciului dar, se dau in spectacol in public si distrug totul pana la baza cladirilor cu manevrele lor inedite dar, paguboase.
Ca subterfugiu tov. Dosaru Viorel, avea bonomia necesara si cand plecai aveai impresia ca, a fost patruns de ceva, dar... numai de indiferenta.
Este strigator la cer ca aici in Ploiesti acesti profitori ai sistemului, care isi fac mendrele in timpul serviciului si pe banii contribuabililor, sa primeasca in loc de un sut in chiur, dublarea salariilor. Aceste capuse nu fac decat sa  injoseasca institutiile orasului  si nu merita nici macar sa locuiasca  in acest oras, nici chiar la periferie.Am spus mereu ca nemernici  ca general in rezerva Ispas Vasile fost com.UN Negoesti, "TANU cu TANA (ce bodeala Dacului)"si tiganul Micu Vasile, cu fricosii care le executa ordinele, de care se folosesc ca de niste carje cu maner de fildes combinat cu aur sau argint, sa continue sa fie  de o  jegosenie dusa la absolut.
Nicaieri in lume, chiar de catre miscarile militariste, fasciste, naziste, rasiste, nici la taietorii de capete nu gasesti canalii mai mari ca cei numiti mai sus si cu un vocabular de nedescris, ba dincontra la atitudine si vorbe pe internet le dau nota plus 20, pot da si lectii aici.
Tot datorita Politiei Ploiesti am fost accesata de ei, ca doar din lumea asta mare nu m-au ales tocmai pe mine sa ma lamureasca  ce beneficiu este, sa scurtezi capete bagand spaima in omenire, pentru vini care starnesc hilaritatea si la copii de cativa anisori, daca nu ar fi berneficiarii acestei educatii cu palosul,
Chiar daca viitorii dirigiuitori ai orasului nostru, nu se lasa, sa  fraternizeze in  mizeria morala cu Politia si Primaria, macar sa ramana in arhivele internetului ca "persona non grata " a orasului mai nemernici ca nemernicii lumii.
Altii mai huligani ca ei, ca adevarati fascisti nu exista, fapt dovedit in 15 ani, si cu asta  ne rasplatesc ei pe noi care am contribuit la bunastarea lor, la transformarea imobilelor in adevarate bordeluri si a transformarii Primariei Ploiesti intr-o colcaiala a asaziselor demne ale zicalei "sexul frumos" dar vestejit vartos?
Si ce este mai important Politia Ploiesti, care trebuie  sa vegheze la respectarea legilor, in primul rand ale bunului simt la niste castrati, care nu inteleg ca zi de zi, spectacolele grotesti porno in fata  unei gradinite si a unei scoli (nr.15 Eminescu), nu are nici un efect pozitiv, decat transformarea micilor spectatori in viitori infractori care, poate nu vor mai beneficia de larghetea actualelor oficialitati care ne papa banii in folos propriu, in timpul serviciului lor.
Si poate ca in cel mai rau caz sa mai se rareasca pretioasele fiinte purtatoare ale viciilor  pe banii statului, adica ai ploiestenilor.
Nu sunt impotriva maririi salariilor bugetarilor si in special ai salariatilor Primariei Ploiesti, dar  sa  nu mai faca rau ci, sa nu faca nimic, doar sex in timpul serviciului la gigolo si tigani, dar pe sestache, sa nu stie nimeni sau aproape nimeni.:)))
PS. Nu in ultimul rand a fost transformat si un bugetar tanar de la Pompierii Ploiesti in cocota masculina  la purtator.
Fostul Comandant Sef Maior Goran Mircea in anii 1956-1974, era un monument de bun simt si ajutorare fata de vecini, care isi punea toata dibacia  personala si a functiei pentru a rezolva aproape toate problemele pe str.Ruduluji,  dar acesti mici nemernici.... poarta hain a statului si ne papa banii pentru distractiile profitorilor de orice fel, facand numai rau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu