vineri, 28 aprilie 2017

Ciorna Exemplul revolutiei mexicane

Reluand  melodia revolutionara a Mexicului anilor 1910-1920 mi-am adus aminte ca,  aceeea revolutie  care a durat activ 10 ani, nu s-a terminat nici acum. Cu toate ca a fost condusa de cei mai cruzi criminali ai epocii, la care a participat intregul popor mexican, a fost pana la urma un fisco total. Revolutia pornita impotruiva nedreptatilor  in dreptate fata de intregul popor, cei putini dar puternici si sireti, cu rabdare si lovituri decisive au reusit sa  anihileze puterea a milioane de oameni decapitand  liderii.
Si am citit ca tot femeile duceau greul, ele socotite ca trupe auxiliare adica, cele care gateau, spalau ruife si intrau in lupta cand era neaparat necesar, mai departe nu gandesc. Am citit  intamplator de mai multe ori ca revolutionarii tuturor timpurilor, erau impotenti si pentru ca nu-si puteau satisface nevoile sexuale se aruncau in lupta. Asa se spune si de catre ISISISTI, Eu am pus la pachet defectele lor exprimate de defaimatorii lor in scop propagandistic, ca sunt analfabeti, jegosi, prosti, paduchiosi iar eu am adaugat ca, sunt si impotenti, ca sa fie tacamul complet.
Dar acum lectia mexicana trebuie sa ne dea de gandit ca, chiar daca, pe mafiotii nostrii, ii luam cu democratia, cu dreptatea in instanta la calendele grecesti, nu castigam nimic, doar pierdem totul si ultima speranta care ne-a MAI RAMAS.Vedem la tv. cum gasca extinsa, care a devalizat Romania si ne-a trimis in saracie si poate, pentru desprinderea unor mari halci di teritoriul nostru, se distreaza, fac planuri de nunta si daca stau la parnaie 1-2 ani cu suspendare toata viata de nababi este a lor pentru generatii intregi.
Sustin NATIONALISTII de oriunde in lume care, vor sa taie nodul gordian dintr-o lovitura de palos, fara a mai astepta justitia divina.
Daca mexicanii cu conducatori  cruzi implicand tot poporul nu au reusit, aici pe meleagurile noastre nu este timp de pierdut. Ce asteptam? Sa fim prinsi intr-un conflict  european, unde sa ni se indruge pentru a ne sacrifica  cai verzi pe pereti?
Sa intelegem ca de aceea se face propaganda  contra NATIONALISTILOR. Ei constituie pericolul pentru cei care vor sa rastoarne ordinea lumii de mii de ani si vor instaurarea tuturor negiobiilor experimentale futuriste. Chiar daca vom pierde sa nu spunem ca, nu am stiut darm, am dormit in opinci ca asa este mai comod. Sa spunem ca :asa vrea Dumnezeu"?Ca Dumnezeu ne vrea prosti si lenesi si tradatori. De ce ne-a mai asezat aici pe aceste meleaguri, dorite de toti ???
Am fost alesi si noi acum ne batem joc de noi in primul rand, ca suntem masochisti incurabili..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu