luni, 22 mai 2017

CIORNA Sa indraznim, sa devenim invingatori


Învingătorii nu renunţă, iar cei care renunţă nu ajung învingători.
Citat celebru din  (384 i.e.n.-322 i.e.n.)

Invingatori devin doar cei indrazneti.
Haznaua asta cu cacat rasturnata in capul nostru pe toate gurile de foc de pe toate canalele televiziunilor de stiri nu dovedeste decat ca, nu mai este timp de pierdut pana ne va lua si pe noi valul si ne va trage la fund. Nici o societate nu este perfecta cum spun huliganii politici si financiari cum ca, coruptie este peste tot in lume si in tarile cele mai dezvoltate si civilizate, DAR CE ESTE LA NOI INTRECE ORICE IMAGINATIE A IADULUI.
Fostii, experti in manipularea multimilor au scontat pe aceasta atitudine "non combat" a noastra. Asta voiau, la asta s-au asteptat si asteptarea a dat rezultate.
Ce bucurie mai mare pentru ei decat de a avea o masa amorfa, care este permanent cu snaptul sau drogurile in nas sau imbecilitatea pe fata.
A fi comod, ati vedea de hoitul tau, este incoronarea actiunilor dusmanilor poporului nostru.
Munca de acum incolo este floare la ureche pentru dezradacinarea noastra. Acum suntem pe muchie de cutit, viitorul nostru este clar nu relativ, ori negru ori alb, fara gri, nici chiar murdar asa, cum se spunea acum 60 de ani, adica antijeg.
Acum ce facem ? Suntem mai speriati ca oricand in timp ce NATIONALISTII din tarile puternice ale Europei, isi strang randurile in jurul liderilor lor,  dupa cum vedeti si dvs. Chiar daca acum sunt pe aproape, pasul urmator va insemna VICTORIE.
Noi unde ne gasim si cum ne pregatim pentru clipa cand va suna trompeta adunarii ? Cum vom spune PREZENT printre aburii..... cu privirea impaienjenita nu doar de substante, chiar de indobitocire si lene ? Jana D'Arc ce spunea ?
PS In anii 1950 se spunea ca tinerii au adrenalina si periodic trebuie sa-si descatuseze energiile, nu numai pe stadioane ca acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu