luni, 29 mai 2017

Ciorna Politicienele Romaniei actuale, adevarate femei samurai

Cand vad avalansa asta de femei politiciene la tv. calcandu-se pe picioare, imi vine in minte  zicatoarea cam porcoasa din vechime :"Fata mamei cea barbata, face 2 trebi odata si mananca siii.....
Nu stiu care este mai potivita, oare una dintre cele doua notate de la PNL, vivandiere vestejite si ele, nu numai singurul neuron care le-a mai ramas./? Oare ministresele Muncii, Internelor ..... politicienele  suifui ca...:)))
Care dintre ele se aseamana cu cele din pozele de mai jos? Cea cu colivia, sau casca  (castronul cu castraveciori acri), sa nu-i zburataceasca bunatate de minte care nu mai facea nici pui ca, erau prea batrane si intrasera la menopauza:)))

Încă din perioada feudală a Japoniei, femeile care aparţineau clasei nobiliare erau învăţate să folosească arme pentru a proteja famiile, a lupta alături de soţii lor samurai sau a onora ţara în perioadă de război. Acest tip de femei-samurai erau numiteOnna-bugeisha, iar cele mai celebre astfel de luptătoare au fost Tomoe Gozen, Nakano Takeko sau Hōjō Masako. Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu