joi, 1 iunie 2017

Sunt NATIONALISTA !!!


Aceasta caricatura reprezinta lipsa de bun simt de acum 2 secole si...

Daca altfel nu am atras atentia , vreau ca sa-mi intru in pielea de NATIONALISTA si sa-mi fac datoria de a atrage atentia asupra surparii oricarei autoritati platite sa-si faca datoria. Eu consider ca este obligatia mea sa contest incapacitatea, puturosenia, prostia.
Ce este mai grav este ca rusinile orasului sunt tocmai cele care ca, niste lipitori sug si bugetul tarii si bugetul orasului si ce mai pot de pe unde nici cu gandul nu gandesti:)))
Cel mai tare NATIONALIST este Donald Tramp si mi-am exprimat sustinerera la indemnul stafului  lui electoral de care nu m-am dezis si acum il respect din ce in ce mai mult pentru, punerea pe primul plan a bunastarii poporului american in timp ce fosilele noastre comuniste au ratificat tratatul care va atarna pentru  bunastarea poporului nostru ca o piatra de moara legata de gat si apoi scufundata.\
Dar revenind la oile noastre, caci oaia este acum la mare  apreciere, va spun fara frica, ca acuz risipa banilor de la bugetul local de la Ploiesti pe cei care nu merita, precum Politia Ploiesti, Primaria Ploiesti, care stau ca mustele albastre si verzui pe cacat. Aceste asazise oficialitati formate din tot felul de impostori specialisti in infractiuni, fac  orasul de ras. In calitatea mea de NATIONALISTA spun cu toata demnitatea ca locuitorii orasului nostru, trebuie sa fie informati pe ce li se duc impozitele stranse cu greutate si rupte de la gura lor.
Daca as pune 2 conturi la banca si as ruga sa se depuna sume simbolice in numele celor care sunt de acord cu actiunile criminale ale tiganilor, subjugand in genunchi Politia Ploiesti si Primaria Ploiesti si alt cont cu cei care nu sunt de acord, va garantez ca cei care se bucura ca tiganii au la degetul mic de la piciorul stang, securitatea orasului nostru si tin cu laba lor paroasa si jegoasa pe grumazul celor care fac parada ca sunt utili si isi merita leafa, prin sabotarea prin metode  kaghebiste a sanatatii mai alers fizice, a celor care au contribuit pentru bunastarea  rebuturilor societatii a unei onorabilitati otravite si ticaloase, vor fi superiori numeric si darnici.
Imi afirm cu simt de raspundere  alungarea macar moral, daca nu fizic,  din  orasul nostru a binomului ISPAS VASILE, GENERAL REZERVIST, FRATE DE CRUCE CU TIGANUL MICU VASILE spalator de wc-uri,  a caror munca neobosita, tinand capul celor fara minte dar de folos in haznaua orasului. Zilnic ma lovesc de aceste caractere subumane si ii voi posta, de cate ori voi putea pe blogurile mele si am sa cer  clarificarea prin exprimarea pro sau contra a acestor  rebuturi ale orasului nostru.
Chiar daca sunt in pericol din cauza acuzarii gunoaielor  orasului care pot fi hartia igienica a oficialitatilor orasului, peimesc amenintari dar, nu renunt si am demnitatea sa spun ca eu ca NATIONALISTA nu ma supun sclaviei impuse prin  forta a celor care, nu au facut  decat sa profite beneficiind de unele  atuuri  de inferioritate  morala dar,  de un gust indoielnic...
Fac apel la incetarea amenintarilor asupra familiei mele, si interdictiilor, ca o dovada de minim bun simt. Eu nu cedez, nu imi dicteaza tiganii si tradatorii de tara  conduita mea de patriot  neanregimentat in sclavie.
Important este sa tinem minte si sa actionam in  consecinta ca o societate, este tinuta pe loc si chiar data inapoi numai de ingaduinta NOASTRA, MILA FARA  DISCERNAMANT fata de toti mediocrii si imoralii societatii, inseamna crima  fata de nationalitatea in care ne-am nascut si careia ii suntem  datori pana la moarte!
Toti cei care se strecoara hoteste si apoi se catara in varf prin siretlic si abuzand de  gandurile bune ale celor care, nu-si cunosc interesul lor si ocrotesc interesul infam al lichelelor si care inainteaza atingandu-si scopul precum picatura chinezeasa ,pana este prea tarziu sa mai dam inapoi si daca incercam sa o facem suntem catalogati drept cruzi, barbari si ce este mai rau ,nu mai avem nici o sansa de a repara ceva, doar, de a face bilantul negativ pentru sute de ani!
Sa nu ne mai miram cand lichele, imorali, tradatori de tara, sunt in varful societati si o violeaza cum vor ei cu toate bolile lumesti posibile, fara putinta noastra de ai da jos, nici cu bomba atomica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu