marți, 6 iunie 2017

Stimati concetateni din Ploiesti


Foto Eduard Miritescu comandant IJP Prahova

Va aduc la cunostinta ca banii dvs. din  impozite, Politia mai ales dar si Primaria  si alte "organe" ii cheltuiesc pentru hartuirea mea permanenta la indicatiile  Gen.rez. Ispas Vasile in tandem cu tiganul Micu Vasile. Stau foarte bine cu nervii dar si pe 3 iun. in plina minivacanta au trimes la o inscenare 2 papitoi de militieni tineri care nu s-au legitimat dar mi-au cerut buletinul punand botul sau nu,cu  buna stiinta la un alt impostor care spunea ca i-a fost distrusa masina din cauza ca a picat gratarul de la geamul meu pe masina lui. Cand am intrebat cine era si numele lui militienii de la sect. a 4 Sud radeau si nu au vrut sa spuna decat la inceput ca Ispas si As.loc. apoi radeau cand le-am spus ca este o facatura. Masina aratata era la 10 m distanta si nu avea decat praf pe ea.
Nu vreau sa va plictisesc, dar asta arata ce moral de subsol au, insa pe mine ma tin in priza si sunt sigura ca ati vrea astfel de spectacole pe viu.
Aceste actiuni facute in bataie de joc pe banii dvs., sunt permanente de 15 ani si cu alte lucruri mult mai grotesti. Totul a inceput sub fostul sef al Politiei Prahova, tov. militian Dosaru V. cu mutra de european fara papion, care nu a putut sa puna piciorul in prag si a mintit ca rezolva inundatiile permanente vreme de 16 luni facute de Marcela Panturi si apoi continuate de Negoita T., acum conduse de cocota Ion Daniel, apoi a ocrotit si pana in ziua de azi s-a extins reteaua bordelului  cu persoane asa aparent respectabile dar,la comanda iau foc se inroesc para, fac istericale, dar nu se stie de ce si daca si la pat fac tot la fel. Sunt nemultumita ca acesti naivi sau nu cheltuiesc banii cetatenilor onesti din oras pentru a face pe prostii si a fi in centrul pieselor grotesti de teatru, ca Gioni Giocar.
Acest domn din fotografie, imi scrie lunar ca militia a rezolvat totul si ca este disponibil in continuare de a rezolva "ciuciu"
Nu renunt la Plangerea penala facuta la Parchetul Bucuresti din sept.2016 cu nr.11135, cu despagubiri catre mine, la adresa Politiei Ploiesti si sunt in continuare in greva financiara nelimitata, caci toate patachinele de la Primaria Ploiesti si de la Politia Locala nu au venit decat facand frumos, cu strigaturi de numere pana la 50 si pentru 69 au zis ca, au o lista INTREAGA. D-L DEOCAMDATA, EDUARD MIRITESCU CAND PUNETI STAVILA INFRACTIIONALITATII LA NOI IN BL.13 BAR.BUCURESTI PE BANII CONTRIBUABILILOR, CACI NU STIU CINE PLATESTE ACESTI IMBECUILI DE LA DVS., IMBRACATI CU HAINA STATULUI PLATITA DE NOI, SA FACA PE PROSTII?
Cine plateste orele si cine plateste benzina ca aceste  pagube in bugetul orasului Ploiesti sunt de 15 ani?
Stimati concetateni puteti sa platiti dublul impozitelor dar, aveti si dreptul de a sti unde vi se duc banii !!! Nu mi-ar  ajunge o mie de ani sa va spun ce patesc eu pe banii dvs.
PS Va anunt ca batranele vivandie s-au mutat dar, au ramas inca tinerele, batranele si gigolo fragezi. Dar cred ca stiti, tov. politisti!
Prin indiferenta si prostia politistilor din Ploiesti acesti nemernici fac ce vor, cand vor cu vietile noastre pentru ca, au acces prin propriile apartamente la subsol unde infunda tevile si fura permanent ventilele, pentru a crea si a atata scandalul, aducand tigani actori ad-hoc permanent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu