luni, 31 iulie 2017

Ciorna Erata

Cand am scris ca nu am incredere ca Armata NATO va fi eficienta din primul moment de atac al rusilor contra Romaniei, am spus asta ca in caz de atac terestru, este o tactica a armatelor de a pune in prima limie puscariasii s la noi romanii tiganii apoi, vine armata regulata bine pregatita. Acesta este si motivul pentru care a fost cel mai mare dezastru militar al Romaniei la Cotul Donului. Intai au fost puscariasii si tiganii apoi romanii si apoi nemtii impreuna cu ungurii. Puscariasii  chiar si criminalii scapati din linia intai cu viata, erau iertati de vina.
Aceasta asezare a trupelor a fost facuta din vremea lui Alexandru Macedon de toate armatele, in toate razboaiele pentru a vedea de ce  forte si in ce aranjament dispun  dusmanii, pentru a se stabili strategia de urmat dupa actiunile de la locul faptelor.
Daca un atac asupra Romaniei ca fi  cu flotila aeriana  va fi o sansa sa fim mai bine aparati de NATO. Dar mai avem la un colt de a  stabili strategia de urmat de catre conducerea Min.Apararii.
Rusii spun si acum ca au atacat Ukraina in primul rand pentru coruptia de acolo si despre noi tot timpul spun pe drept ca, coruptia  creste ca aluatul  cu taic pus la dospit.
Poate  la final vom constata ca numai asa  scapam de coruptiea activa si va deveni moderata spre pasiva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu