vineri, 17 noiembrie 2017

Atentat la SIGURANTA STATULUI

SOS ISIS a fost anuntata ca, a fost deconspirata reteaua de la Ploiesti !!!Reteaua ISIS din Ploiesti condusa de Mircea Cristache, sub umbrela Politiei Ploiesti, tine permanent legatura cu liderii ISIS.
Societatea noastra este putreda si putreziciunea se propaga si pentru viitor.
Tinerii nostrii se nasc batrani naraviti in rele si acum se odihnesc.
In privinta mea nu stiu daca aceasta epistola este ultima sau nu, din vina mea sau din vina autoritatilor. Dar chiar daca nu este ultima vreau sa va spun ca, m-ati lasat fara nici un ajutor moral in clipele cele mai grele, adica atunci cand aveam mai mare nevoie de dvs.
Cu litere de foc scriu ca, sunt victima coruptiei si abuzurilor din Ploiesti.
Dupa ce mi s-au furat calculatoarele si inlocuite cu unul stricat dar, cu  Statul Islamic in el, Cristache Nicu, tel.0724409301, de profesie hot din apartamente, impreuna cu fiul sau Cristache Mircea nr. tel. 0727407288, isistul de serviciu, rude cu 3 sferturi (spun ei) amenintandu-ma,din Politia Ploiesti, am fost permanent hartuita cand, au vazut ca postez mesajele ISIS. In loc sa repare gresala neimplicandu-se in continuare ( lasandu-ma pe mine in ceata pana am cumparat in rate alt calculator si am reusit sa ma lamuresc), el adica Mircea s-a implicat in calculator punand si stergand adrese si bloguri, trimitand mesaje in numele meu. Politia Ploiesti sect.4 Sud, nu a stat degeaba si s-a folosit de  femei de moravuri usoare, de tigani, de vivandierele de la Primarie pana azi si mai presus de orice de gen.rez. Ispas Vasile,  care a facut tot ce a putut, inclusiv denigrarea la autoritati si anuntatrea ca nu mai locuiesc aici, pentru excluderea mea din bloc,  Bl.13 str. Barcanesti nr.3, ajutat de brutalitatea tiganului Micu Vasile .
Acum adica sambata, cand a vazut Cristache Mircea ca am postat ca el este isistul (si dupa infatisare), care m-a implicat in anumite cereri facute in numele meu la liderii ISIS, a anuntat acolo ca reteaua din Romania Ploiesti a cazut ca, a fost deconspirata (de mine acuzandu-l pe el) si si-au retras toate postarile si Mircea a sters toate  mailurile definitiv si anumite bloguri importante ale mele.
Poate va pare stiintifico-fantastice cele povestite dar, eu am vrut sa dau in media cele intamplate cu argumente dar, nu s-au implicat crezand ca vand aceste informatii.
Implicarea persoanelor care, nu stiu daca cunosc adevaratul motiv al denigrarii si hartuirii mele fizice  tot timpul sunt:
Panturu Marcela, Fam. Negoita Traian, Ghe. B-ul Bucuresti nr.22 ap.7,  si... tiganii Micu Vasile si nevasta ap.23, fam.Dragostin Adrian si Claudia ap.31, Nita Nicolae ap.21, Ion Daniel, ap 26, Serv. proprietari  de la Primaria Ploiesti, Brandusa Nicorescu de la Primaria Ploiesti,. prop. masinii care a adus pe 3 iun.Politia Ploiesti (PH 02 CWM), legitimandu-ma si fotografiindu-ma ca pe o infractoare, refuzandu-mi procesul verbal sa-l citesc. Hartuirea asta intamplandu-se de ani buni.
Sub umbrela Politiei Ploiesti si Primariei Ploiesti, condusi de gen.rez. Ispas Vasile(fost securisto-comunist, suspicionat de pedofilie) ap.4, au format acest joc periculos cu ISIS, implicandu-ma si pe mine in bataie de joc, ca sa ma denigreze si sa spuna ca sunt nebuna. Colac peste pupaza, au interzis baietilor mei sa vina aici, implicate sunt si 2 femei  ale caror nume vi le voi dezvalui mai tarziu. Implicarea Politiei si a Primariei este si acum actuala, deplasarea la mine facandu-se pe banii contribuabililor din  Ploiesti, finalizate cu rapoarte scabroase la adresa mea. la cererea tiganilor, chiar de aiurea. Spun  cu toata raspunderea, ca  ISIS are filiera in Romania, Ploiesti condusa de duo Cristache Nicu si Mircea tata si fiu sub obladuirea Politiei Ploiesti, care acum incearca sa ma elimine cu orice chip prin orice mijloace, spunand tot timpul ca sunt pe moarte.
Pe Cristache Mircea il gasiti pe gangul de langa Pub-ul lui Doroftei  imediat in fata dupa parculet, la firma Valmary93 tel.0727407288. Doresc ca Politia sa dea socoteala pentru instigare la  infractionalitatea de subminare a Sigurantei Statului. Puteau interveni si nu trebuia sa astepte sa mor eu, asa cum sugereaza la toti caci, am fost bagata in morisca asta, eu nefiind initiata in practici securiste, proxenetism si tehnici de prostitutie. Eu asa inceata la minte si tot am inteles pana la urma, Politia Ploiesti se face ca nu intelege!SOS Dovada exista !!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu