miercuri, 16 mai 2018

HAMAS



Toate drepturile rezervateMilitar DepartamentulInformare albrigăzilorMucenita Izz ELDeen ALQassam © 2018
Am scri8s de 10 ani ca am intelers situatia din Israel vis a vis de Palestina.
Ca evreii au fost alungati8 de imparatul Hadrian fiind acuzati ca i-au omorat iubitul).Locuyl lor a fost luat de  arabii, care au trait alaturi de evreu pana in 1947 cand amenicanii au horatat ca dupa 200 de ani sa ii repun a in drepturi, impartind tara in 2 Israel si Gaza. Dar cu gandul de a hartui prin lupte  pe palerstinienin si pentru au duizloca putin cate putin de pe teritoriile precum Gaza, lucru ce s-a intamplat si se intamp,la si acum,.
Condamnabila este ati8tudi8nea SUA care la ultimeler alegeri prin Domand TRump a anuntat ca renunta la sustinerea militara si materiale a acestui stat artificial Israerl. Dar asrta a durat numai in campania electorala pentru a linistii alegatorii ca banii lor nu se vor duce in lupte sterile unde nu va fi pace nici in urmatyoarele milenii.
Acest fapt initiat de SUA, jandarmul lumii de a inituia in 1947 si apoi in urma razboiului de 6 zile din 1967, a creat situatia actuala. Evreii dupa al 2-lea razboi mondial s-au dus fiecare in tarile de unde provenisera si datorita talentului lor in finante, camatarie, si arta prelucrarile metalelor si pietrelor pretioase, puteau sa traiasca ca in sanul lui Avram. Dar chemarea lor la olupta arjmata imnpotriva arabilor a deturnat bunul mers al  evolutiei dupa 2000 de ani.
Trebuie sa intelegem ca acolo se exp0erimenteaza acum numai noile rtactivi si8 noukle arme de lupra ceea ce nu are nimic de-a facer cu dreptatea. Dreptatea trebuia facuta atunci dupa moartea lui Hadrian nu dupa 2000 de ani, dupan ce evreii au fost sacrificati de catre forte armate fara o baza solida de prigonire a unui popor vaduvit de teritoriile lor.  Dar sa styiti ca totussi evreiim totusi  mereu au locuit acolo. Stiti cum se reprosa evreilor dupa razboi. Sa mergeti in Palestina ca acolo este tara voastra.
Pana nu vom intelege adevarul istoric, ne vom arunca in declaratii duribunde si in actiuni armate numai pentru a apara interesle altora. Noik romanii suntem mai bine info0rmati decat aoltii pentru ca am avut numltii evrei de muilenii pe teruitoriul nostru, dar istoricii nu-su fac datoria si ignora acest subiect si noi nu ne implicam macar de a spune cestim cu adevarat. Dreptatea este scuipata in obraz  este a cui este masi puternicv, mai finantat  chiar si muilitar si mai bine sustinut printr-o propaganda stramba.
 Pentru cele 7-8 milioane de evrei ar fi fost imposibil sa sustina acest razboi de hartuire contra arabilor. Arabii nu vor nimic numai pentru ei, ci pentru a locui ca si pana in 1947 in pacea relativa comuna.
Fotografie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu