miercuri, 9 mai 2018

Ne mananca spinarea


Foto: HAMAS cea direct lovita de mutarea capitalei.

Mai multe proverbe intelepte romanesti ne cacterizeaza in acest episod  nefast pentru noi romanii, acesta cu mutarea Ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim. Se vede clar cum cele 3 tari fanion ale UE Germania, Franta si Italia au  iesit la rampa, pentru a  intari faptul ca ele nu vor mutarea ambasadelor. Si stiu ca daca  iar umbla la musuroiul cu furnici carnivore, iar nu vor scapa cu fuga. Cum ne spunea Ion Creanga: "pana acum nu scapa el de mine, acum nu mai scap eu de el". Nu ne-am invatat minte ca, nu mai trebuie sa ducem tucalul americanilor? Noi nu ne putem compara nici ca tara nici ca forta militara sa ne punem de-a curmezisul fara motiv, Sa nu uitam ca de putin timp de cand s-a spus dupa procesul de la CAIRO CA, HAMAS NU ESTE ORGANIZATIE TERORISTA SI ACUM DE OCHII LUMII  DIPLOMATII LUI PESTE PRAJIT ,AU SPUS CA ESTE. Si LIDERUL Rusiei a spus ca nu este miscare terorista. Si uita asa ne facem noi de draganele  ca trebuie sa traim periculos, slava Domnului in tara  curge numai lapte si miere si poporul  traieste intr-o festina lente nesfarsita. Cap au cei 2 "Mustata si Cuib de cuci", minte ce le mai trebuie. Dar  se stie ca bucuria ne va fi de scurta durata. Nu tine sa facem pe nevinovatii, ca  Palestina a fost  destructurata si cu toata cerbicia opozitiei militare, au mai ramas  teritoriile desenate ca niste firimituri de paine uitate pe masa din bucatarie.
Dar cine va plati pagubele ? Ati vazut ca toate organizatiile militare din Orientul mijlociu si apropiat au conceput o strategie prin care, cu un voluntar sau cativa  se detoneaza si ucide zeci, sute, mii de oameni nevinovati. Daca in Europa au fost cateva victime, acolo la ei sunt victime de ordinul sutelor la fiecare atentat si nu impresioneaza pe nimeni.
De cat sa umblam dupa cai verzi pe pereti, mai bine sa inlaturam de la carma tarii, mai ales in problemele de politica externa, unde cei doi se lupta ca porcul cu dovleacul si sa aducem oameni seriosi care sa fie preocupati de soarta tarii si de soarta noastra a tuturor, fara a mai baga batul prin gard, acolo unde mocnesc carbunii incinsi si arareori impulsionati,  iar mai palpaie cate o flacara mai mare sau mai mica, acolo unde  conflictele sangeroase sunt de mii de ani (de acum 6.000 de ani).
Aceste manevre in interesul Americii nu poate decat sa uneasca fortele musulmane dupa 1.300 de ani de cand au aparut siitii. Odata uniti siitii cu sunitii, uneste si ura  asupra Europei si altora care,  intarata si stau  apoi la ei acolo neatinsi. Chiar dupa razboi se discuta ca  America a iesit bogata  din al doilea razboi mondial si pentru faptul ca nu au avut razboi  pe teritoriul lor, in afara de razboiul civil asa ca intre frati, sudistii cu nordistii in 1862.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu