vineri, 18 mai 2018

Sa ne repliem elegant !Vizita Vioricăi Dăncilă în Israel a avut o însemnătate aparte și sugerează faptul că în Israel premierul român a dat asigurări că va depune toate eforturile pentru mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierualim. S-a anuntat si vizita in Romania a premierului israelian Benjamin Netaniahu.


In ultima saptamana pe toate posturile de televiziune se dezbat  numai gafele  unor nefericiti ajunsi in fruntea tarii, decidenti fara voia noastra in politica externa din Orientul mijlociu. Aceasta demnitate  nemeritata oferita unor grobieni primitivi, ne fac mai mult rau, decat faptul in sine. Daca cei mai luminati  sfatuitori care ii inconjoara, vor sa mai repare ceva, singura solutie este sa se puna batista pe tambal referitor la  schimbarea ambasadei in Israel si atragandu-ne ura lumii arabe.
Acesti doi novici in ale politicii, pentru binele tarii si al poporului mai presus decat orgoliul marunt  transpirat prin toti porii de un taranus si o gospodina, este sa se dea la furd, sa o scalde cum ca se va analiza, se va discuta, se va dezbate....
Mereu am spus ca fortele militare direct implicate acolo in conflictul care noua ni se pare departe dar, este numai la o aruncatura de bat, nu sunt cu nimic mai prejos decat taietorii de capete numai ca, o fac mai discret si nu pentru a baga spaima in nimeni.
Daca acesti doi draci impielitati, ar da dovada de minimum patriotism, ar trebui sa inchida acest subiect urgent.
Mai ales ca  in domeniul turismului suntem in continuare ocoliti pentru multe motive, mai avem sa fim ocoliti si pentru nesiguranta cu consecinte grave, de pe teritoriul Romaniei. Stresul turistilor fata de companionii excursiilor pe oriunde, in orase, la spectacole, pe munti, ii vor face sa nu mai reprezinte Romania o mica oaza de liniste care, datorita politicii intelepte de zeci de ani a facut posibila o amicitie linistitoare, cu cei cu care nu este bine ca fara motiv sa te contrezi.
Parteneriatul cu SUA nu ne aduce mai aproape apararea fata de orice dusman dintre cei care ne inconjoara.
Pentru binele nostru prima miscarea este diminuarea prin diluare a acestui subiect, care ne va duce la  desfasurari de  ambitii nepredictibile. ba chiar   o va grabi si va inrautatii situatia.
Chiar daca nu se va intampla nimic, raul renume se va propaga si poate zeci de ani nu va fi uitat.
Pentru binele nostru al tuturor, sa punem batista pe tambal, diminuand dezbaterile sterile si asta nu pentru a infrana megalomia unor NIMENI in drum, ci pentru binele nostru.
Sa nu mai scormonim paduchii din cocul unei iresponsabile  si sa fie fortata chiar daca nu intelege ca, are obligatia de a da dovada(chiar pervers), de patriotism. Mai incet cu pianul pe scari !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu