miercuri, 11 iulie 2018

CIORNA DONALD CA UN FARAON


Am inceput sa-l recunosc pe Pres.Americii caruia la rugamintea  biroului de presa, i-am facut campanie electorala incepand cu un an inainte de alegeri.
Asa vorbea ca, VA FACE  NOI  ACTIUNI, PENTRU A PROTEJA BUGETUL SUA, PLATIT DE CONTRIBUABILII AMERICANI.
Sa fie numai o amintire traiul pe banii Niniacai, ai derbedeilor de la UE.
Sa dea socoteala ca ne-au muls destul pentru binele lor personal, erau ca niste arendasi si noi romanii,ca niste palmasi.
Sa ramana hotarat Presedintele SUA, sa ne scoata parleala macar, pentru a ne tine moralul sus.
Biroul de presa mi-a multumit dupa alegerea lui D.TRUMP printr-un mail, pentru modesta mea contributie la campania electorala, m-a invitat la petrecedea de la investitura (din ianuarie) si m-a intrebat daca vin (sa anunt pana la ora 12 in ziua indicata, ora Pacificului), sa-mi rezerve loc in avion. Am raspuns ca nu vin, ca sunt bolnava si am multumit cu respect.
Acolo se dovedeste ca administratia merge tzais.
M-a uns la suflet atacul verbal asupra Germaniei ca, mi-a amintit de datoria Germaniei fata de Romania din 1938 de 19 miliarde de euro la valoarea actuala si  suntem tratati cu scarba de parca noi am fi datori Germaniei. Bine le face ca le freaca ridichea ca, sunt in genunchi fata de rusi, jucand la 2 capete.
Atitudinea intransigenta a lui DONALD TRUMP, este in favoarea noastra.
PENTRU NOI IMPORTANT ESTE ACUM SA SCAPAM DE HAITA ASTA DE LUPI VESNIC FLAMANZI, CARE NE STERGE DE PE HARTA LUMII.
SA NE ADUCEM AMINTE CA REFERITOR LA VIITORUL ACESTOR MELEAGURI, SE SCRIE DIN VECHIME CA, AICI VA FI GRADINA EDENULUI, ADICA RAIUL PE PAMANT. Asta dupa o perioada tulbure si grea de razboaie.
CU DUMNEZEU INAINTE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu