miercuri, 9 mai 2018

Atitudine demna
Austria taie alocatiile copiilor. Eu v-am spus de acum 10 ani ca austriecii sunt mai hotarati ca altii de a  pune lucrurile in matca lor normala. Atunci cand au fost ales extremas dreapta la conducere si a condus tara 4 ani, au priomis ca terrmina cu tiganii  din Austria si de aceea au fost alesi. Nu au facut asta si nu au mai fost alesi. Acum lupta extr.dreapta agatandu-se ca inecatul de un pai.
Numai eu pot intelege acesta situatie pentru ca, aici in oras Politia nu  este preocupata de acest aspect care ne-a tras in jos. Degeaba am facut plangere penala impotriva alintei rezervistilor cu tiganii care zilnic fac scandal si nimic...
Imi apreciz contemporanii dar, un singur tigan strica mii de romani care, tremura de frica in frunte cu politia.In tigani clocoteste sangele ca sa fie ei stapani deveniti din robi. In romanii ce clocoteste ? Braga.
Concluzia in privinta mea este ca numele meu nu vreau sa fie asociat cu nimeni compromis  din  strategia tarii si nici din lumea mea inconjuratoare.
Nu vreau vreau sa fie compromis Nationalismul si sa fie luat in tabarca pe toti neispravitii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu