vineri, 8 iunie 2018

Ciorna Destructurati derbedeii din Politia Ploiesti Sud nr.4!!!!


Foto Aura in exercitiul functiunii.

Imi exprim speranta ca dupa 16 ani de esecuri in asi face datoria de catre sect.4 Sud din Ploiesti, acuim am reusit sa deturnez atentia asupra mea de la Ploiesti la Bucuresti la Inspectoratul General al Politiei Romane.
Prin actiunea perseverenta a mea am vrut sa demonstrez ca, aici nu se poate lupta cu coruptia si sa dovedesc ca Institutiile orasului Politia si Primaria, primesc banii degeaba. Activitatea lor este numai de distractie si ingenunchere in fata celor care au asigurat sexul militienilor dinainte, perpetuat si acum, chiar tigani fiind.
Politistii  de la Ploiesti nu sunt barbati adevarati care, sa dea cu piciorul  mai ales acum dupa 30 de ani de la revolutie, gunoielor care  au satisfacut viciile militienilor comunisti. De aceea multi se intreaba de ce  in timp de pace, ei se bucura de nurii vestejiti ai prostituatelor batrane.
Dar Politia Bucuresti m-ar bucura daca ar gasi pe  Aura, nu stiu daca este numele adevarat sau nume de "scena" care la internarea mea lunga, a facut rost de cheia apartamentului si a aruncat toate lucrurile mele la groapa de gunoi a orasului(dupa spusele ei). Ce este mai grav este ca a spus ca, sunt multe accidente de masina si baietii mei pot muri oricand.
DAR MAI AM O SPERANTA LA 2 DOAMNE, SANDA SI ROXANA CARE AU VAZUT-O MAI DEMULT SI AM SA LE ROG SA VINA LA POLITIE SA FACA UN PORTRET ROBOT. ACEASTA PERSOANA SE FACE NEVAZUTA, NECUNOSCUTA CA O ADEVARATA INFRACTOARE. SALUBRIZAREA FAMILIEI NOASTRE NE FACE MAI PUTERNICI SI NE EXECUTA UN SCUT IMPOTRIVA INFRACTORILOR PERFIZI.
ACEASTA PERSOANA NUMITA AURA, NU ARE FAMILIE SI DE CURAND A INVENTAT O MAMA DAR, DACA AR AVEA NU MERITA ATENTIE PENTRU CA NU I-A DAT NICI O EDUCATIE . DACA MAI ARE LEGATURA CU FAMILIA MEA ESTE PERICULOASA CA, NE TINE PRIZONIERII EI, DACA NU INTERVINE POLITIA IN URMA UNUI PORTRET ROBOT.
Fac apel la cunostintele ei din Oradea, sa intervina sa o duca pe drumul cel bun.
Imi exprim speranta ca una din obstacolele din fata mea, se va topi ca un sloi de gheata la soare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu