marți, 5 iunie 2018

In calitate de NATIONALISTA

 Acest articol face parte din articolele scrise de mine, din experienta mea, in calitate de NATIONALISTA


Foto vipera veninoasa.

Cu toata raspunderea va spun si cu mana pe inima ca, am avut de-a face in acesti 11 ani de cand scriu pe internet, cu tot felul de oameni de pe toate meridianele, din toate rasele, din toate culturile, de toate varstele si acum pot trage o concluzie.
Comparativ cu femeile, barbatii sunt oameni de baza pe cand femeile daca le dai posibilitatea sa arate ce pot, atunci ai de ce a te ingrozi cum pot ele sa coboare la subsolul moralitatii.
Barbatii inclusiv romanii au simtul masurii, al bunului simt. Dar ce este tragic este ca perioada comunista prin distrugerea  oricerei umbre de omenie,  impusa celor care au facut parte din structurile de rau augur si care isi arata coltii si acum, dovedesc ca nu au limita, isi bat joc de toata lumea inclusiv de familiile lor. Ca atare se fac frati cu toate scursorile societatii, inclusiv tiganii si nu se opresc niciodata. Este asa cum am zis eu ca, trebuiesc declarate "persona non grata" si alungati la cel putin 400 km de orice asezare omeneasca.
Spun asta ca traiesc pe pielea mea,  rezultatul "muncii"acestor monstrii care si-au exercitat cu brio datorita  uneltelor, au adus mizeria si in familia mea.
Nu contenesc a le inalta slaviri barbatilor din toata lumea care, au avut de-a face cu mine, pentru  corectitudinea si barbatia (dar nu sexuala) de care au dat dovata. Oricand prefer sa am un barbat drept prieten si in nici un caz un securist si  nici de-a avea de-a face cu  distrugerile si distrusii din jurul lor. Tot ce ating se transforma in vipere veninoase.
Niciodata nimeni nu o sa-mi schimbe parerea despre ei, (barbatii) CONVINGEREA  EVIDENTIATA ZILNIC.
Va aduceti aminte ca atunci cand se discuta in Marea Britanie despre Brexit, si oroarea de a avea vecini romanii ca, eu am luat apararea romanilor  dar.  adresindu-mi-se murdarii verbale chiar de catre vecini de vis a vis, am introso ca la Ploiesti si a retractat totul spunand Partidului  de dreapta "extremist" de acolo despre care se zice in mod rautacios ca sunt "huligani " ca au in componenta si  sustinatorii echipelor de footbal, ce mi s-a spus si sa-mi raspunda asisderea, ca sa inteleg ca au inteles. Ce credeti ? Au ramas paf  si nu au raspuns dar, au trimis la IM6 spre verificare daca aici este locatia mea cu adevarat. Mi-au raspuns IM6 ca au fost si apoi s-au sters. Aceasta familie (doar una dintre toate) se numeste Nita Nicolae ap.21 si sunt mandrii de mizeria lor ascunsa sub pres, dar de fatada mandrii.Dar am mai spus asta si voi continua deoarece acest subiect este inepuizabil si eu vreau sa-mi fac datoria de aici incolo ca NATIONALISTA nu sa ingurgitez,  "ca sa dea momos" ca  incapabilii politisti de la Ploiesti isi merita leafa.
Daca nici" huliganii din Marea Britanie "care se zice ca sunt cei mai"huligani" din  Europa,  nu s-au ridicat la nivelul imoral al unei familii din mahalaua Ploiestiului, din multe altele de aici, inseamna ca suntem pe primul loc. Cine e pe primul loc... vorba cantecului...
De aceea an pus pe "tapet " aceasta situatie fara iesire  pentru ca, in calitate de NATIONALISTA am obligatia nu num ai sa trag un semnal de alarma, ci sa actionez. Asta pentru inceput....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu