joi, 5 iulie 2018

Am fost absenta motivata (persecutie politica ????)


FOTO:LONDRA ACTUALA (TE PUI CU BARBARII?)

Bine v-am regasit dragi prieteni.
Imi e cam rusine sa spun dar, cand vad ca  ma sustineti chiar mutual, parca imi turnati foc in vene si imediat incep sa ma indrept, sa salt capul, sa vad lucrurile in roz pal si sa am perspectiva fata de viitor.Nici nu stiti ce bine imi faceti, mai ales acum in aceste momente de cumpana pentru mine.
Daca am lipsit motivat de pe bloguri, nu am somat. Am trait  din plin spectacolele  oferite chiar de asazisele "organe de forta" ale orasului. Ultimul episod s-a petrecut chiar in ziua de 21 iunie, cand m-am trezit cu 3  mahalagioaice imbracate in haine ale Politiei care au inceput sa ma  suduie si sa ma acuze  fara asi spune nici numele, nici sectia de Politie la care lucreaza si nici motivul. Stiti ca Politia  de la sectia nr.4 sud a mai facut si anul trecut tot in iunie pe 3  scandal ca, am facut eu un accident  pentru ca au cazut gratiile de la geam pe o masina fantoma, dar cand le-am spus ca se tin de farse s-au suparat.
Deci aceste  centuriste  sustiute  in scandal de tiganii Micu care i-au chemat, rog ca sa nu mai fie duse la locul lor de munca adica pe centura ca, ne face orasul de ras si  cei care trec  nu se vor opri pentru ca, vor spune ca noi aici nu avem nici c....  destepte, numai urate si proaste. Am facut  Sesizare la Politia Ploiesti si la sectia nr.4 sud si acum astept rezultatul pentru ca, impostoarele acelea au spus ca-mi dau amenda, motivata DE TIGANII MICU VASILE SI GETA DE LA BL.13. AP.23 PARTER (cu care nu am vorbit niciodata), cu intarziere, sa nu mai pot face contestatie si apoi amenzi una dupa alta. Va aduceti aminte ca tot asa, cu batai cu pumnii si picioarele in usa a venit si Brandusa Nistorescu de la Politia Primariei Ploiesti, cu ceva timp in urma, cu aceiasi poezie, mi-a strigat  numere pana la 50 si pentru 69 striga ca are o lista intreaga(nu va grabiti pentru ca, cred ca s-a umplut pana la refuz), cand frecventa tiganii si gigolo din bloc. Aici este mana si a gen.in rez. Ispas Vasile (fost com.UM Negoiesti Ploiesti) care a mers pana acolo incat a adus alta  circareasa sa tipe ( pe 30 mai)ca, este rusine sa afle copii ca, gen Ispas Vasile, este pedofil pe langa alte calitati precum psihopat si dezaxat sexual. Nu vreau sa  spun decat ca, aceste  trairi halucinante,  dureaza de la mutarea mea aici 2002 si asta m-a calit. Politia Ploiesti initiaza si sustine  denigrarea mea permanenta si distrugerea apartamentului prin inundatii (am avut asigurare) din 2012 .
Nu mai zic decat ca, amenintarile continua si imi tin vigilenta treaza ca, ALTFEL DE PREA MULTA LINISTE, DADEAM DEMULT COLTUL.
Toate lichelele orasului isi FAC DE CAP PENTRU CA, SPUN CA NU AVEM CE LE FACE CA, SUNT RUDE CU POLITIA PLOIESTI. Acum  sper sa-mi gaseasca si alte persoane rude de sange care, sunt speriati ca nu vor sa fie arestati, asa cum sunt eu amenintata si au dat bir cu fugitii. Va anunt ca daca ma veti vedea cu lanturi la MAINI SI LA PICIOARE, EU SUNT ACEEA CU TOATE CA PAR O FEMEIE IN VARSTA SI CUMSECADE.DOAMNE AJUTA SI DA-LE MINTE LA TOTI PENTRU CA FAC ORASUL PLOIESTI DE RUSINE. 
Acest articol este dovada ca am simtul raspunderii si proprietatea cuvintelor  a tot ceea ce scriu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu