marți, 10 iulie 2018

Ciorna Sa auzim numai de bine ! Jos rezidurile comuniste !!!

Aceasta imagine ne reprezinta pe noi, poporul roman.
Suntem destepti, ne putem descurca si fara serpii (canaliile politice, rezidurile comuniste) care ne tin blocati in a nu ne dovedi creativitatea, prin inteligenta noastra nativa. Totul depinde de noi sa SCAPAM DIN ACEASTA INCLESTARE, care pare nevinovata dar, este pe viata si pe moarte, care ne roade pe dinauntru, ne roade ca un vierme precum tenia, care ne mananca toata seva.
Stiti ca inainte de razboi marile vedete de la Hollywood  pentru a slabi, inghiteau o tenie vie si apoi ramaneau scandura, chiar daca mancau cat un porc. CAND CONSIDERAU CA AU SLABIT DESTUL, BA CHIAR MAI AVEAU UN AVANS, LUAU UN HAP AMAR SI SCAPAU SI DUPA O VREME O LUAU DE LA INCEPUT :))) (ex. Liz Taylor, Judy Garland....).
Dar noi nu vrem sa slabim, nu vrem sa facem acest exercitiu dute-vino, vrem sa scapam odata pentru totdeauna, de acest vierme care ne distruge fibra natiei.
Imi este sila si rusine sa mai abordez aceasta  actiune, de lamentare in zadar. Vremea vorbelor s-a dus demult, chiar din 1990 si acum a venit vremea faptelor si nu orice fel de fapte ci, fapte pline de curaj si daruire. Dar cine sa faca asta ? Nationalistii unde sunt ? Au fost anihilati prin metode KGB-iste de denigrare, fara drept la replica SI AU ABANDONAT LUPTA CARE ERA CEA MAI IMPORTANTA.
Nationalismul (GARDA DE FIER) in ROMANIA ESTE BLAMAT CU TOATE CA, NU A FOST DOVEDIT SI NICI ACUZAT, LA PROCESUL DE LA NUREMBERG INCEPUT IN 1945, DAR ASTA NU CONTEAZA.
Bazati pe ascunderea adevarului intoric, ne  tavalim in o mocirla impusa de altii. Sa nu mai  demonstram ca aici pe aceste taramuri, scrierea noastra este mai veche cu inca 2000 de ani fata de scrierea  sumeriana si insusi imparatul Traian cand a pornit sa cucereasca Dacia a spus :"merg pe meleagurile de unde se trag stramosii mei".
De ce ne este rusine sa ne luptam sa demonstram ca, suntem primii din Europa si chiar in unele privinte chiar din lume ! Ce interese se ascund in  ingroparea in  malul nemerniciei si anonimatului, a existentei noastre pe pamant ?
Cum noi cu cele mai mari valori ale stiintei suntem la coada civilizatiei, in timp ce americanii cu o vechime consolidata de doar 200 de ani sunt  primii si impun  turnura lumii, sustinand prin  fapte ca sunt jandarmii lumii? Si noi ne aliniem la coada lor ca in Afganistan  cand suntem expusi prin  cosciuge zburatoare. Daca acum ceva timp la trecerea peste o bomba, soldatii romani au scapat a fost ca, erau intr-un vehicul american ca altfel, nici cu penseta nu mai puteau fi culesi.
Un singur lucru vreau sa FIE RETINUT :VREMEA VORBELOR A TRECUT, ACUM TREBUIE SA TRECEM LA FAPTE  BAZATE PE SACRIFICIUL SUPREM.
Vorba lui Neculai Constantin Munteanu de la Europa Libera:"sa auzim numai de bine ".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu