joi, 5 iulie 2018

Ciorna Salubrizarea politicii romanesti, prin alegeri anticipate


Numai ALEGERILE ANTICIPATE MINUTIOS  SI URGENT PREGATITE MAI POATE  STOPA alunecarea pe topogan a existentei milenare a neamului nostru pe aceste meleaguri, pana la stergerea sa definitiva.
Eu cred ca numai inceperea  propagandei in acest sens acum, este o dovada de maturitate politica responsabila.
Dar ia sa vedem cine este pregatit pe cai mari pentru aceasta misiune, in afara de PSD ?
Opozitia, care este numai de forma ? Nationalistii, ei care ar trebui sa fie  varful de lance in aceasta perspectiva, pe care nu trebuie sa-i gaseasca nepregatiti si sa  fie in fuga calului, pe repede inainte.
 Asa cum am vazut la alte natii imediat dupa alegeri chiar de a doua zi, si-au intrat in paine si au inceput saparea la temelia  noului guvern abia instalat, DAR MERGAND IN PAS PERDANT.
ASTA DOVEDESTE RESPONDSABILITATEA DECIDENTILOR SI MAI ALES, CA SA FIE PREGATITI IN CAZUL CAND NEMULTUMIRILE GUVERNARII VOR EVOLUA SPRE ALEGERI ANTICIPATE, EI SA FIE CU UN PAS INAINTE. DACA NATIONALISMUL IN EUROPA la ultimele alegeri a iesit pe locul 2 sau 3 dovedeste ca, sunt aproape de punerea mainii pe putere si la urmatoarele alegeri chiar anticipate, sunt gasiti pe cai mari, pregatiti de lupta (daca este necesar) pentru preluarea puterii.
Eu nu mai stiu unde sunt nationalistii nostrii. Nu mai stiu nimic de ei, in afara de faptul ca au demonstrat pentru sustinerea familiei. Este bine dar, acest subiect  inseamna calarirea unui cal in agonie, pe jumatate mort. Mersul inainte cu casatoria intre oameni de acelasi sex, a tisnit inainte mai ales din cauza clarificarilor mostenirilor lasate de decedati supravietuitorilor. In tarile civilizate este importanta  mostenirea pentru ca, ajuta si societatea in ideea de a avea ce ramane, pentru o intretinere indestulatoare a supravietuitorilor si neimplicarea statului in existenta lor ulterioara.Mersul lumii spre acest mod de gandire inainteaza vertiginos si a ne  pune noi (chiar si pentru publicitate) contra vantului, nu mai impresioneaza pe aproape nimeni si nu serveste la intrarea in oastea nationalismului. Trebuie ceva mai puternic  precum resuscitarea dragostei de patrie, poate  pentru putini acest lucru mai TREZESTE O URMA DE DEMNITATE PATRIOTICA.
Vedem clar ca nationalimul si partidele nationaliste din  Europa  accelereaza pe valorile umane ale lor  si pe filozofia ca, trebuie sa lupte in primul rand opunandu-se ingroparerii  istoriei lor azi, nu prin punerea mainilor pe piept a predare inainte de termen.
Dar articolele partidelor nationaliste sunt virulente, poate chiar violente, tocmai pentru a trezi in suflete demnitatea ancestrala. Chiar traduse unele articole ma  strabat si pe mine, referitor la cauza lor care este si a noastra dar, de care nu suntem constienti inca.
Totusi cred ca prima  actiune trebuie sa fie apropierea partidelor nationaliste romanesti(care mai sunt acelea?) de marile partide nationaliste Europene, fara a tine seama de rivalitatea dintre ele. Cand  sunt puternici  cremenea din mainile lor, scapara scantei si poate porni un foc mare, care sa  ajute hotarator la  rasturnarea  ordinii  sociale si economice actuale care, ne duce pe toti la pierzanie in lipsa unitatii si asa ajungem la cuvintele comunistilor"unitate de monolit".
Eu nu am vazut niciodata  in nici o imprejurare, o  incepere a apropierii care trebuie sa constituie un capat de ata, de care sa ne agatam pentru ca apoi sa desiram tot ghemul.
Eu acum multi ani, am fost abordata chiar si de partidele nationaliste din Ungaria dar.... nu am dat ,nici un  raspuns....Chiar din Germania am fost intrebata acum foarte multi ani daca, stiu cum sa ajunga la partidul nationalist din Bulgaria(PE OCOLITE, NU FRONTAL) ATAK. Eu la aceea vreme nici nu stiam ca au partid nationalist, nici cum se numeste si am raspuns ca, acum aud pentru prima data ca acest partid exista si era ceva existential legat.
Bine ar fi daca  chiar de coada calului altora, ne-am agata SI NOI PENTRU A SE DA SI IN ROMANIA UN IMPULS POZITIV, TIMID LA INCEPUT DAR, PE PARCURS, AVAND CATEVA REZULTATE BUNE,  AR DA CURAJ.
Daca la noi in tara  ticalosia a ajuns pe culmi, se datoreste si faptului ca existenta unui partid nationalist puternic a FOST ANIHILATA PRIN METODE KGB-ISTE. AR TREBUI SA REZISTAM CU ORICE PRET, prinsi in caruselul viitorului, nu numai in virtutea inertiei.
Ce zicea Ioana D:Arc ? Dar Cromwell ???.
Sa incepem odata de parca alegerile anticipate ar fi duminica viitoare !!!!
Sa nu mai agitam marota ca NATIONALISMUL este de extrema dreapta, asta spun numai dusmanii, infractorii politici, adresandu-se celor slabi la minte. Si noi nu suntem acestia din urma !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu