joi, 5 iulie 2018

Ciorna Vigilenta activa


Vad ca acum iar isi fac  nevoile alesii, pe interesele romanilor spunand ca au majoritatea, adica 18 % din romani, fac ce vor cu 100% din noi, cu vietile, sufletele si sperantele noastre. Au majoritatea din jumatatea lui 5.
Se ambitioneaza ca niste copii de la gradinita grupa mica si se bosumfla, baga gol la  activitatile de joaca in nisip pe plaja. Nu mai spun de ministreasa noastra prima Vasilindica, care acum cu ruloul ei cu tot, precum activistele comuniste din perioada de imediat dupa razboi, de sub ocupatia rusa pentru ca, atunci nu se avansase la activiste cu moda coc, este plecata in vajaiala.
Sper ca in calatoriile politice in tarile apropiate noua, prima ministreasa Vasilindica, a uzat si de salutul  behait He-he si nu a avansat mai departe cu conversatia de atotcunoscatoare a limbilor ....de circulatie internationala.
Are dreptate cel ce a spus ca, un popor de oi, va avea un guvern de lupi.
Ceea ce fac acesti bicisnici nu ar trebui facut nici in cosmarurile noptii si la ivirea zorilor sa te bucuri ca, nu a fost decat un vis urat.

BECÍSNIC, -Ă, becisnici, -e, adj. Nemernic, ticălos, netrebnic, necinstit, păcătos.Sursa: DLRLC (1955-1957)
 Nu se vor opri pana nu vor scoate tara din lumea civilizata,  pana cand vom fi ocoliti precum ciumatii. Meritam noi asta ???
Iar imi aduc aminte de cuvintele lui Oliver Cromwel (dupa 400 de ani), spaima parlamentarilor si a celor de acum din Marea Britanie, care spunea sa tinem praful de pusca la loc uscat.Acum nu mai este aceeasi tehnica dar  putem tine ....
Stiti vorbele parlamentarilor Marii Britanii ? Sa avem grija sa nu mai rasara inca unul precum Oliver Cromwel. Asa renume bun mai zic si eu :)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu