joi, 5 iulie 2018

SOS,ce am scris nu reprezinta nici 1 %

Nu amenint, doar anuntAu inceput sa apara amenzile,. sper sa nu fiu nevoita sa apelez la clientii acestui bordel de cel putin 16 ani, cu pensionarele lor, sa cotizeze intr-un cont pentru stingerea amenzilor. Voi da nume
Politia Ploiesti de 16 ani de cand stiu eu, este la dispozitia infractorilor, TIGANI SI POROSTITUATE DIN BLOCUL 13 BAR.BUC. PE BANII CONTRIBUABILILOR.
Eu nu intreb pe nimeni nimic niciodata pentru ca, sunt imorali cu totii, clienti si vanzatori de placeri si valoreaza cat un zero barat.
Voi da nume si dovezi.
Pentru ca am atentionare si nu voi mai PUTEA CONTINUA SI NU VREAU SA FIU SLUGA LA DARLOAGA, ma grabesc sa va spun URMATOARELE DESPRE HARTUIREA MEA PERMANENTA  VERBALA, FIZICA  SI FINANCIARA PRIN AMENZI SI DESPARTIREA DE FAMILIE.
Reclam comportament abuziv din partea Politiei Ploiesti si Primariei Ploiesti.
Pentru revenirea la normalitate in orasul Ploiesti referitor la mine, doar cand se va ajunge la 0 in relatiile cu infractorii si se vor lua ciclurile dupa ce se va ajunge la apogeu, abia atunci se va vedea un progres.
Nu retractez nimic din ceea ce am scris (de la infiintarea blogurilor), nici o litera nu sterg si voi lupta pentru linistea mea pana la ultima picatura de sange. Faptul ca prin mici semnulete mi-ati dovedit ca nu ma uitati, imi da  elan si adrenalina in sange.Orice incercare a mea de a trece pe silenzio stampa (greva tacerii) a dat gres, angajati in lupta contra mea fiind  persoane mai ales de origine tiganerasca care, odata ce apar chiar la geam incep precum  vartejurile pe ocean sau in desert sa intre in spirala. Nu stiu cine le plateste sau daca sunt scutiti de lege pentru alte infractiuni(asta de 16 ani).
Tot timpul mi-au taiat toate drepturile financiare  si din partea familiei si chiar s-a mers pana acolo incat s-a anuntat la CASA DE PENSII CA NU MAI LOCUIESC AICI(NOROC CU CARDUL).
Mi s-au furat 2 calculatoare de catre Cristache NICU  HOT DIN APARTAMENTE, am fost inundata din febr.2012 pana in prezent, cu toate ca am facut asigurare, dar Primaria Ploiesti a blocat plata asigurarii contra lui Panturu Marcela si apoi contra fam. Negoita din Bul. Bucuresti nr.22 ap.7 si de 3 ani  catre Ion Daniel salariat la Pompieri cu hainele  cu sigla dar, seful a spus ca NU este salariat acolo. Adresa lui Bl.13, ap.26 str.Barcanesti Ploiesti. INUNDATIILE CONTINUA SI ACUM.
RECLAMATII LA ORGANELE ORASULUIU FACUTE DE CATRE TIGANII MICU VASILE SI GETA SOLDATE CU AMENZI  IMPOTRIVA MEA (si chiar acuzatia catre mine ca sunt vinovata de  caderea gratiilor de la geam si distrugerea unei masini) si denigrarea mea de catre gen.in rez. Ispas Vasile fost com. UM Negoiesti Ploiesti. Il acuz ca este psihopat si dezaxat sexual pentru ca a telefonat baietilor mei (fiind adm.mi-a cerut nr.de tel.) si  m-a denigrat si pe ei ia amenintat sa rupa relatia cu mine (ca voi ajunge la puscarie).
Doresc sa fie analizate serios aceste situatii pentru ca, toate reclamatiile mele facute si la Min.de Interne s-au soldat cu fiasco pentru ca au fost trimise la Pol.Ploiesti si a intrat in cercul vicios.
Vointa am dar, nu mai am putinta. Sper sa nu cer ajutor unor organizatii straine.
Sunt amenintata la iesirea din apartament si cuvintele tipate la adresa mea  nu au fost spuse niciodata nici de cele mai barbare organizatii teroriste, din contra comportamentul lor este de adevarati gentlemeni (i-am preluat automat, dupa ce  in locul celor 2 calculatoare furate, mi s-a adus unul stricat al Poilitiei dar, cu trimitere directa pe frontul din Orienul mijnlociu (in 2015).
Nu cred ca voi fi lasata  de Politia si Primaria Ploiesti care, are la dispozitie atatarea cainilor de lupta formati din tigani si prostituate. Urmatorul pas daca ma ajuta sanatatea este cerere catre....
Sunt anunntata ca voi fi oprita  de catre "organele" prin cei care traiesc in promiscuitate, de cei nascuti duplicitari si resapati apoi.
Acesta este motivul pentru care voi suporta consecintele pentru ca, am demnitate si sunt nationalista inascuta, nu facuta si este nedrept ca organele de forta ale Ploiestiului sa fie axate pe distrugerea mea, in timp ce in  oras ar avea destula treaba pentru banii nemeritati pe care ii primesc de la contribuabili.
Nu ma uitati!!!

PS Va reamintesc ca in 2012 situatia hartuirii mele fizice si verbale, A ATRAS ATENTIA UNUI PARTID NATIONALIST DIN  MAREA BRITANIE , CARE A TRIMIS AICI(CIONFIRMAT PRIN MAIL DE DANSII) UN AGENT, IM6 in aug.2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu